Jürgen Klopp, durant la roda de premsa d'aquest dimarts (EFE)
Barça

Klopp: "A Anfield tot és possible"

El tècnic del Liverpool confia que el seu equip s'encoratjarà en l'adversitat i tindrà opcions de remuntar el 3-0 contra el Barça

Actualitzat

Les circumstàncies són molt adverses per al Liverpool abans del partit de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions davant el Barça. Ha de remuntar el 3-0 que va aconseguir l'equip blaugrana, i a més ho haurà de fer sense dos dels seus jugadors més clarividents de cara a porta, Roberto Firmino i Mohamed Salah, que són baixa per lesió.

Però Jürgen Klopp, el seu tècnic, no es dona fàcilment per vençut. Almenys, aquesta és la idea que ha transmès en la roda de premsa prèvia al partit:

"Pot passar de tot, especialment a Anfield. Aquesta temporada hem fet bons resultats a casa, marcant més de tres gols. Encara creiem que ho podem fer, tot i que sabem que serà difícil."

Klopp no varia el seu discurs davant les significatives baixes que té en atac, i mira d'esperonar els qui els substitueixin:

"Les baixes de Firmino i Salah donaran l'oportunitat a d'altres jugadors de convertir-se en herois. Si remuntem, el nom dels golejadors serà recordat per sempre."

Anar al contingut