Kilian Jornet es prepara per a Alpine Connections
Kilian Jornet es prepara per Alpine Connections
Curses de Muntanya

Kilian Jornet busca el cim de la seva carrera

El corredor català s'enfronta a l'aventura d'Alpine Connections a la recerca de coronar el màxim de quatremils possibles

Redacció Esport3Actualitzat

Alpine Connections és un dels reptes més durs i cridaners del món de l'alpinisme. Kilian Jornet s'embarca en un nou desafiament amb l'objectiu de descobrir fins on pot arribar físicament i mentalment mentre uneix tants cims de 4.000 metres com sigui possible a través de crestes fent servir únicament mitjans de propulsió humana i recursos locals.

Acabada la seva participació en la Sierre-Zinal, on va guanyar per desena vegada i va superar fins i tot el seu propi rècord de la prova, el corredor català va sorprendre tots els seus seguidors anunciant que les bones condicions físiques i mentals amb què es trobava l'animaven a quedar-se uns dies més per la zona i intentar el repte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NNormal (@nnormal_official)

 

L'aventura als Alps intentarà, doncs, enllaçar el màxim nombre de quatremils possibles a través de la força humana i recursos locals amb la intenció de superar els seus límits i descobrir fins on pot arribar físicament i mentalment", assegura el seu equip. "He viscut als Alps durant anys i els conec molt bé, així que estic segur que gaudiré de la travessia per aquestes crestes, mentre m'enfronto als reptes del projecte a cada pas", apunta el corredor. 

El projecte de Jornet arriba menys d'un any després d'haver encadenat tresmils als Pirineus, una aventura que el va portar a enllaçar 177 cims de més de 3.000 metres en només vuit dies. En aquella ocasió, va acumular 485 quilòmetres de recorregut i 40.000 metres de desnivell positiu

El mateix Kilian Jornet ha compartit aquestes imatges de la segona jornada del seu repte. En aquest cas, són imatges del cim de Berner Oberland, amb el qual ha completat ja quatre cims de 4.000 metres.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
Anar al contingut