Kevin Durant està estudiant les opcions de mercat (Reuters)

Kevin Durant refusa l'oferta dels Warriors i serà agent lliure sense restriccions

Segons ha avançat el periodista de l'ESPN Adrian Wojnarowski, l'aler és amb el seu agent Rich Kleiman a Nova York analitzant les opcions que tenen en el mercat amb l'objectiu de garantir-se un contracte de 41 milions de dòlars l'any per quatre temporades
Actualitzat

Kevin Durant, una de les estrelles més cobejades del mercat de l'NBA, ha rebutjat l'oferta dels Golden State Warriors de 31,5 milions de dòlars per una temporada i aquest estiu es convertirà en agent lliure sense restriccions.

Segons ha avançat el periodista de l'ESPN Adrian Wojnarowski, l'aler es troba amb el seu agent Rich Kleiman a Nova York analitzant les opcions que tenen en el mercat amb l'objectiu de garantir-se un contracte de 41 milions de dòlars a l'any per quatre temporades. Els equips millor posicionats són els Warriors, Los Angeles Clippers, els New York Knicks i els Brooklyn Nets.

Durant, de 30 anys, es perdrà pràcticament la temporada que ve després de trencar-se el tendó d'Aquil·les durant el cinquè partit de les Finals de l'NBA contra els Toronto Raptors.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut