El Barça negocia un patrocinador per als pantalons del primer equip
Kessie celebrant un gol amb el Barça (EFE)
Futbol

Kessie, candidat a marxar; Carrasco, descartat

Si no hi ha sortides, el Barça es queda pràcticament sense marge d'acció per fitxar

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça veuria amb bons ulls que es materialitzés una oferta per Kessie, com s'apunta des de l'Aràbia Saudita. La seva venda suposaria un gran rendiment econòmic per al club.

Kessie és un dels jugadors que el Barça es planteja en l'operació sortida. El migcampista de la Costa d'Ivori va arribar sense cap cost de traspàs, i en cas de venda el seu benefici seria net en termes de fair-play.

Des de l'Aràbia apunten a una oferta de l'Al-Ahly al voltant de 20 milions d'euros, que el club blaugrana no confirma. L'arribada de Gündogan li restaria opcions de jugar i, per tant, podria optar per tenir més minuts en un altre equip.

L'altre jugador que també oferiria un bon rendiment econòmic en cas de venda seria Ansu Fati, però el davanter del planter, a través del seu representant, Jorge Mendes, va ser molt taxatiu respecte a la seva intenció de continuar en el conjunt barcelonista.

A l'aparador també hi ha Ferran Torres i Raphinha, però en tots dos casos qualsevol operació amb ells com a protagonistes només seria rendible si la quantitat fos molt elevada, tenint en compte l'alt preu que va pagar el Barça pels seus fitxatges.

L'opció Carrasco, KO

La falta de moviments impedeix a Mateu Alemany exercir qualsevol operació de compra a nivell ofensiu. El Barça tenia una opció preferencial pel jugador de l'Atlètic de Madrid Yannick Carrasco, que no farà efectiva per la falta d'espai des del punt de vista salarial i de plantilla. Els clubs havien acordat en l'operació de Memphis Depay que el Barça podria fitxar l'extrem belga per 19 milions d'euros, ja que el jugador volia sortir de l'Atlètic de Madrid, però el termini acaba el 30 de juny i, després, el preu tornarà a ser el de la clàusula de 60 milions.

 

 

Anar al contingut