Keira Walsh jugarà al Barça

El Barça tanca la incorporació de Keira Walsh

L'equip blaugrana ha fet oficial el fitxatge de la internacional anglesa per reforçar el mig del camp
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça s'ha reforçat amb un fitxatge de renom en el darrer dia de mercat. Es tracta de la internacional anglesa Keira Walsh, migcampista anglesa.

El club blaugrana i el Manchester City han arribat a un acord i el traspàs suposarà un nou rècord  en el futbol femení.  El club blaugrana pagarà al voltant d'uns 450 mil euros, que superen l'anterior xifra de 300 mil amb Pernille Harder, del Chelsea.

El Manchester City s'havia negat inicialment a vendre Walsh, però la voluntat de la jugadora i l'interès del Barça han facilitat el seu fitxatge pel club blaugrana. És la principal aposta del Barça, sobretot arran de la lesió de la capitana, Alexia Putellas, aquest estiu, i que serà baixa de llarga durada.

Walsh, de 25 anys, és una migcampista flamant campiona d'Europa amb la selecció anglesa i en la passada final continental va fer l'assistència del primer gol a Ella Toone

Aquest dimecres és l'últim dia que tenen els clubs per inscriure les jugadores de cara a la lliga femenina de futbol, que s'estrena aquest cap de setmana.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut