El Barça ha anunciat el fitxatge per un any de Justin Anderson
El Barça ha anunciat el fitxatge per un any de Justin Anderson (FCB)
bàsquet

Justin Anderson, segon fitxatge del Barça de Joan Peñarroya

L'aler nord-americà arriba al Palau procedent del València Basket i ocuparà la segona plaça d'extracomunitari

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de Joan Peñarroya va agafant forma. Aquest dijous Justin Anderson s'ha convertit en el segon reforç de l'equip, després de la signatura de Kevin Punter. L'aler nord-americà, de 30 anys i 1,98 metres, signa per una temporada i ocuparà la segona plaça d'extracomunitari del conjunt que entrenarà l'egarenc. Aterra amb ambició i en el seu primer missatge a l'afició ja parla de guanyar "un altre títol": 

Anderson arriba al Palau procedent del València Basket, on ha jugat des del desembre del 2023. El primer tram de la temporada passada, però, el va jugar al Río Breogán gallec, amb qui va disputar dotze partits amb una mitjana d'anotació superior als 10 punts per partit. A l'ACB també va desplegar dues de les seves virtuts: treball defensiu i experiència a la pista.

Com destaca el Barça en el seu comunicat, aquest jugador, amb una dilatada trajectòria a l'NBA, acostuma a desenvolupar-se en la posició d'aler, però que també pot jugar d'escorta. Serà la tercera aventura fora dels Estats Units d'Anderson, escollit el 2015 en primera ronda del draft, en la posició número 21 pels Dallas Mavericks. La texana és una de es 5 franquícies on ha jugat el nou reforç culer, que també ha brillat a la G League, la lliga de desenvolupament del seu país.

En els pròxims dies podria fer oficial la tercera incorporació, el base madrileny Juan Núñez.

Anar al contingut