Julian Nagelsmann, en una imatge d'arxiu (Europa Press)

Julian Nagelsmann obre la porta a deixar la selecció alemanya

El tècnic alemany, que encaixaria en el perfil d'entrenador que busca el Barça, acaba contracte al juny i no té pressa per renovar
Redacció Esport3 Actualitzat

Julian Nagelsmann ha fet servir el comodí que fan servir habitualment jugadors i tècnics quan no volen abordar obertament la seva situació contractual davant la premsa: 

"Encara no hi penso. Estic centrat en l'Eurocopa i després ja veurem què passa."

Però el jove seleccionador alemany ha anat una mica més enllà i ha deixat caure que és probable que la temporada que ve canviï d'aires. Quan se li ha preguntat si serà el responsable de la "mannschaft" el mes de setembre, quan es disputi la Lliga de les Nacions, ha estat força clar:  

"El meu contracte s'acaba després de l'Eurocopa i ara mateix diria que no."   

Nagelsmann era un dels tècnics preferits de Joan Laporta fa dos anys, quan l'actual president del Barça va tornar al club. En aquell moment, però, es va decantar pel Bayern de Munic, en una aventura que gairebé no va durar. Ara per ara, però, sembla que hi ha altres opcions més sòlides per ocupar a partir de l'estiu la banqueta blaugrana. Sobretot, perquè abans caldria que Nagelsmann i Laporta firmessin les paus, després de mantenir un pols dialèctic arran del fitxatge de Lewandowski per part del Barça.

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut