Barça

Jules Kounde trenca una llança per Xavi Hernández

El defensa francès ha volgut posar en valor la feina que l'egarenc va fer durant la seva etapa com a entrenador del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

La millora del Barça aquesta temporada és evident i alguns han aprofitat la situació per qüestionar la tasca de Xavi Hernández a la banqueta blaugrana. Fins i tot, alguns jugadors com Pedri o Lewandowski han lloat la feina de Hansi Flick, deixant entreveure un dard a l'egarenc. Sobretot, pel que fa a la solvència física que mostra l'equip en l'inici de la temporada.

Segons es va explicar al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, els elogis no van agradar a l'entorn de Xavi, que creia que hi havia una estratègia al darrere d'aquests comentaris positius al tècnic alemany.

Ara, a la prèvia de l'estrena del Barça a la Champions League, al camp del Mònaco, Jules Kounde s'ha posicionat a favor del seu antic entrenador. El defensa francès ha posat en valor la feina que va fer Xavi durant la seva etapa com a entrenador del FC Barcelona. 

"Ara hi ha una nova manera de treballar, però no s'ha de tirar a la brossa tot el que va fer Xavi. En alguns moments de la temporada passada vam estar bé físicament, però sí que és veritat que va ser una temporada difícil. Crec que és una nova forma que encaixa bé amb l'equip."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut