Koundé és el favorit de Xavi per reforçar l'eix de la defensa
Koundé és el favorit de Xavi per reforçar l'eix de la defensa
Barça

El Sevilla no convoca Jules Koundé, però el francès viatja amb l'equip

El Barça va demanar al central no acceptar l'oferta del Chelsea, de 60 milions, i Koundé ha respost pujant a l'avió del Sevilla el dia que es podria haver tancat l'acord amb els londinencs

Redacció Esport3Actualitzat

Encara sota l'impacte del fitxatge de Robert Lewandowski, la gran prioritat culer en atac, el FC Barcelona es veu pràcticament obligat a reforçar la defensa. De moment, els blaugranes han incorporat Andreas Christensen en aquest mercat d'estiu, però a la seva llibreta Xavi hi té escrit en majúscules el nom de Jules Koundé.

A Sevilla ja donen per fet que el francès no formarà part de la plantilla de Lopetegui, i el tècnic no l'ha inclòs a la convocatòria per a l'stage que farà l'equip a l'Algarve, Portugal. L'oferta presentada pel Chelsea supera els 60 milions d'euros i satisfà les expectatives sevillistes. A més, també hi hauria una important remuneració econòmica anual per al jugador. Però el Barça no es rendeix.

La directiva blaugrana, que acaba d'activar la segona palanca econòmica, fa tot el possible per no perdre un jugador que sembla disposat a recalar al Camp Nou. El serial viu les seves hores més calentes després que el jugador hagi viatjat amb l'equip a Portugal, tot i no estar convocat, el dia que s'hauria pogut tancar el seu fitxatge amb el Chelsea.

Tant Xavi com Mateu Alemany tenen molta confiança en el jugador i consideren que el seu fitxatge seria un èxit assegurat. Jules Koundé ho sap i ha fet cas a la petició blaugrana. I és que el Barça li ha explicat al jugador que necessita temps per poder apujar l'oferta per ell. L'únic que ha de fer Koundé és no acceptar l'oferta del Chelsea. Tot i això, Monchi assegura que farà tot el possible per enviar-lo a Stamford Bridge si els culers no fan una oferta satisfactòria ràpidament.

La situació sobrepassa el jugador, que fa pocs dies va compartir la següent frase a les xarxes socials: "I'm on some sh**t that they ain't seen b4", que es traduiria com "estic en una merda que no heu vist mai abans", missatge que aquestes últimes informacions podrien ajudar a desxifrar.

Altres noms per completar la defensa culer

Koundé pot acabar a Stamford Bridge, on fins ara han jugat dos noms més de l'agenda de Mateu Alemany: César Azpilicueta i Marcos Alonso.

Pel que fa al navarrès, el seu fitxatge és a hores d'ara un dels més factibles, ja que el Chelsea no posaria cap tipus d'obstacle a la seva sortida i acceptaria una oferta econòmica, oferta que el Barça ha xifrat, de moment, en 3 milions d'euros, tot i que podria pujar. L'únic que podria retardar la seva arribada al Barça és que el club londinenc primer vol fitxar el substitut del capità abans de deixar-lo anar.

Amb el fitxatge d'Azpilicueta el Barça tindria un lateral de primer nivell, amb experiència i rendiment immediat. A més, tot i que Xavi vol reforçar el lateral dret de la defensa amb la seva incorporació, la versatilitat d'Azpilicueta també li permet jugar al carril esquerre.

Azpilicueta durant un partit amb el Chelsea (EFE)

Marcos Alonso és el lateral esquerrà escollit per Xavi per fer-li la competència a Jordi Alba. Hi ha bona predisposició entre els dos clubs per fer l'operació i Tuchel, tot i que a Alonso li queda una temporada més a Stamford Bridge, hauria donat l'OK al lateral esquerre per marxar a jugar al Camp Nou. Segons el diari Sport, el traspàs seria per les pròximes tres temporades i l'entitat blaugrana no pagaria més de 10 milions d'euros per l'operació.

Marcos Alonso fitxaria per tres temporades (EFE)
Anar al contingut