Kounde aquest dilluns a Hamburg, ciutat alemanya que acull els partits del Xakhtar aquesta temporada
Kounde aquest dilluns a Hamburg, ciutat alemanya que acull els partits del Xakhtar aquesta temporada
barça

Jules Kounde assenyala els tres pecats del Barça a Donostia

El francès dona la cara en la vigília del Xakhtar i es mostra autoexigent contra la "desconnexió"

Redacció Esport3Actualitzat

Jules Kounde no dubta de la unitat del vestidor, tot i els dubtes que va oferir l'equip en l'afortunat triomf de Sant Sebastià:

"El vestidor està bé. Som conscients que els dos últims partits deixen sensacions millorables."

Tal com va opinar el president Joan Laporta, la lliçó del Reale Arena --patiment amb final feliç-- ha de ser positiva de cara al futur:

"No tenim dubtes. Tothom ha vist que hem fet un partit en què no ens hem trobat còmodes. Al llarg de la temporada ja hi ha partits així i s'han de treure els tres punts. És el que hem fet, i l'equip va demostrar que sap partir i respondre a l'adversitat."

El francès ha celebrat la competència en defensa, i ha estat autoexigent per reclamar més "moviment, comunicació i intensitat" als companys. A banda d'aquests tres pecats a purgar en els pròxims partits, específicament ha posat èmfasi en les pèrdues de concentració als fora de banda. Com va remarcar dissabte el seu entrenador, hi ha més "desconnexió" que "fatiga".

Kounde, que entén les preguntes en català, celebra jugar aquest any més partits en la seva posició predilecta, la de central: "És on em sento més còmode i on crec que puc aportar més a l'equip". No obstant, el gal reitera que mai es negarà a jugar de lateral, on Xavi el va ubicar en molts partits del curs passat.

Anar al contingut