Jude Bellingham, en un entrenament del Reial Madrid (EFE)
Futbol

Jude Bellingham es lesiona i estarà un mes de baixa

Segona jornada de Lliga i segon lesionat per al Reial Madrid, que no podrà alinear el trident galàctic

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid ha tingut un ensurt abans d'afrontar la segona jornada de Lliga, aquest diumenge (17.00), a casa contra el Valladolid. Una de les seves estrelles, Jude Bellingham, s'ha lesionat durant l'entrenament d'aquest divendres i estarà aproximadament un mes de baixa. 

Els serveis mèdics del club han confirmat que Bellingham té "una lesió al múscul prim plantar de la cama dreta". Tot i que no han fet públic cap pronòstic, les primeres estimacions apunten a unes quatre setmanes de baixa. D'acord amb aquesta previsió, l'anglès es pot perdre quatre partits de Lliga amb l'equip blanc, entre els quals hi ha el previst contra l'Espanyol el cap de setmana del 22 de setembre al Santiago Bernabéu. A més, també es perdrà la convocatòria amb la seva selecció, a principis de setembre, per jugar partits de la Nations League.  

El Madrid està de pega amb les lesions en aquest inici de temporada. Si abans de la Supercopa d'Europa va ser Eduardo Camavinga qui es va lesionar, ara li ha tocat el torn a un dels integrants del trident batejat per un sector de la premsa madrilenya com a BMV, que de moment ha quedat aparcat.  

 

 

Anar al contingut