La presidència de la Federació Catalana de Futbol es tornarà a sotmetre a votació (FCF)
Segons Isern, un total de 171 clubs haurien votat a través de poders fraudulents (FCF)
FUTBOL

Juanjo Isern impugna les eleccions a la Federació Catalana de Futbol

Acusa l'actual president, Joan Soteras, de nombroses irregularitats per poder guanyar els comicis

Embolica que fa fort a la Federació Catalana de Futbol. Juanjo Isern, que va quedar segon en les eleccions a la presidència del 13 de febrer, ha presentat un escrit d'impugnació davant del Tribunal Català de l'Esport. Isern acusa Joan Soteras --guanyador dels comicis i actual president-- de nombroses irregularitats per tal de poder sortir escollit.

El text explica, per exemple, que col·laboradors de la candidatura de Soteras van anar a les seus i instal·lacions dels clubs perquè els firmessin "a través de coaccions i promeses de favor" un document de cessió del vot a Soteras. Segons el mateix escrit, alguns clubs s'hi van negar i en aquest cas es va falsificar la firma dels presidents i dels secretaris de les entitats. Isern inclou el testimoni de 21 clubs als quals se'ls hauria aplicat aquest procediment.

En aquest sentit, l'escrit d'impugnació conclou que un total de 171 clubs haurien votat a través de poders fraudulents, 21 sense tenir la condició d'electors i tres més sense aportar el document de representació.

Per tot això, Isern demana excloure la candidatura de Soteras del procés electoral i proclamar la seva com a guanyadora dels comicis. Si aquesta opció no fos viable, demana la repetició de les eleccions. Si aquest fos el cas, seria la tercera vegada que es durien a terme.

 

Anar al contingut