Joselu, en un partit amb l'Espanyol

Joselu: "Tant de bo la temporada que ve pugui jugar a Primera Divisió"

El davanter gallec no vol lluitar per l'ascens amb l'Espanyol
Redacció Esport3 Actualitzat

Joselu ha estat durant bona part de la temporada un dels grans ídols de l'afició de l'Espanyol. El gallec va començar la lliga pletòric, però el seu rendiment va anar de més a menys. Els blanc-i-blaus van trobar a faltar els seus gols just en el pitjor moment, quan es jugaven la salvació en les últimes jornades.

Declaracions com les que ha fet aquest dilluns han acabat d'enfangar la seva relació amb l'afició perica. En una entrevista al diari AS, Joselu no ha mostat cap voluntat d'ajudar l'equip a tornar a la màxima categoria. Tot i tenir contracte amb l'Espanyol, les seves prioritats són unes altres. 

"Tant de bo la temporada que ve pugui continuar jugant a Primera Divisió", ha comentat des de la concentració de la selecció espanyola.

El gallec també s'ha deixat estimar pel Reial Madrid: "Vaig estar en la catorzena amb la samarreta del Madrid; Carvajal és el meu cunyat."

Els cants de sirena del club blanc se senten des d'abans que acabés la Lliga, sense que ell els desmentís mai, una circumstància que tampoc va agradar a l'afició perica. 

Joselu, màxim golejador espanyol amb 16 gols, té una clàusula que li permet abandonar el club en cas de descens a Segona Divisió, sempre que un club de Primera li iguali la fitxa. D'opcions, no n'hi faltaran. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut