Futbol

Joselu, al crit d'"Hala Madrid" a la festa de la selecció espanyola

Les paraules van motivar una controvertida reacció del seleccionador Luis de la Fuente

Redacció Esport3Actualitzat

Joselu ha tingut 24 hores plenes d'emocions que han culminat en l'èxtasi de l'acte de celebració del títol de la Lliga de les Nacions. En poques hores, Joselu ha signat pel Reial Madrid, que el presentarà dimarts, i ha estat aclamat pels aficionats en la celebració de la selecció espanyola.

Durant la festa del WiZink, el davanter internacional, ex de l'Espanyol, no s'ha pogut estar de manifestar que ha signat pel "millor equip del món".

"Estic molt content, he signat amb el millor equip del món i només tinc paraules d'agraïment. Hala Madrid!"

Joselú també s'ha referit al seu llançament a la tanda de penals decisiva contra Croàcia, el primer d'Espanya, que va acabar en gol.

"Tenia plena confiança que volia ser el primer. Estava segur que marcaria i va servir per obrir el camí."

De la Fuente: controvertits aplaudiments i víctima de crits despectius

Les paraules de Joselu han motivat una reacció espontània del seleccionador Luis de la Fuente que ha desagradat a alguns aficionats. El de La Rioja ha aplaudit generosament l'"Hala Madrid" de l'experiquito, deixant de banda la neutralitat a què l'obliga el càrrec.

Uns minuts abans, De la Fuente havia hagut de sentir crits despectius de "Calb, calb", que serien un preludi dels vergonyosos càntics de "Puta Barça, puta Barça" a Gavi.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut