Joselu, celebrant un dels 17 gols que va fer amb la samarreta de l'Espanyol

Joselu es mostra molest amb Luis García i l'acusa de no dir la veritat

L'entrenador va retreure al davanter que aprofités el buit de poder a la direcció esportiva per abandonar l'Espanyol
Redacció Esport3 Actualitzat

Sense la irrupció del meteorit Bellingham, el pitxitxi de la Lliga seria Joselu. Amb 5 gols, el gallec empata amb altres davanters com Lewandowski al segon esglaó de la classificació. És feliç al Reial Madrid amb Carlo Ancelotti, però pensar en el seu últim tècnic a l'Espanyol, Luis García, no li produeix les mateixes vibracions.

En una entrevista concedida a Relevo des de la concentració de la "roja", Joselu s'ha mostrat molest amb l'entrenador asturià i l'ha acusat de faltar a la veritat. Luis García li va retreure que, a parer seu, aprofités el buit de poder a la direcció esportiva per abandonar l'Espanyol, en referència a l'impàs entre Domingo Catoira i Fran Garagarza. La versió del futbolista és ben diferent:

"És que jo vaig sortir de l'Espanyol amb Catoira, i amb Mao, que era el CEO del club. Les negociacions les vam fer amb ells dos. Luis García diu que vaig aprofitar el moment per sortir quan no hi havia director esportiu i això no és veritat."

Joselu es va mostrar agraït a l'Espanyol en la seva presentació de blanc. Creia que havia sortit per la porta correcta de Cornellà-el Prat, però no sabia que el seu antic míster opinava el contrari.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut