Joselu vestirà de blanc com a cedit (Europa Press)

Joselu deixa l'Espanyol: marxa cedit al Reial Madrid

El davanter jugarà de blanc amb una cessió amb opció de compra que deixa mig milió d'euros a les arques periques i allibera massa salarial
Redacció Esport3 Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Joselu jugarà al Reial Madrid com a cedit. El traspàs pot aficialitzar-se aquest dilluns, un cop finalitzi la concentració que ha donat la primera Nations League a Espanya. El davanter gallec, protagonista de la competició amb tres gols, deixa l'Espanyol després del descens a Segona. El club blanc-i-blau necessitava vendre Joselu per afrontar amb garanties la planificació de l'equip per a la temporada que ve.

Mig milió d'euros per la cessió

El Madrid pagarà mig milió d'euros per aconseguir la cessió del jugador format al seu planter. L'interès dels blancs s'ha materialitzat amb una cessió amb opció de compra, no obligatòria, d'entre 2 i 3 milions d'euros. D'aquesta manera, l'Espanyol allibera massa salarial --els blancs assumiran el 100% del sou del davanter-- i evita un nou cas RDT. 

A més, el Madrid es compromet a prioritzar la cessió a l'Espanyol de futbolistes del planter blanc. Per concretar noms, però, s'haurà d'esperar que el Castella acabi el play-off per saber si juga a 2a o a 1a RFEF.

Joselu s'havia deixat estimar les últimes setmanes. Havia dit: "Tant de bo la temporada que ve pogués jugar a Primera Divisió". Després es va mostrar més contingut sobre el seu futur a la concentració de la selecció espanyola. Deia que es volia concentrar per a la final de la Nations League d'aquest diumenge contra Croàcia.

Però Joselu ja té tancat el seu futur i, efectivament, jugarà a la Primera Divisió, i vestit de blanc.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut