ESPANYOL

Joselu, contingut: "El meu futur? La setmana que ve; em vull centrar en la final"

El davanter de l'Espanyol rectifica i es mostra prudent després del gol guanyador contra Itàlia

Oriol VidalActualitzat

O ha recapacitat, o li han tocat la cresta. O totes dues coses. Però Joselu Mato s'ha mostrat avui molt més contingut a l'hora de parlar del seu futur i de l'interès del Reial Madrid. Si fa una setmana es deixava estimar pel club blanc, del tot desinhibit ("poden venir coses boniques" i "seguiré jugant a Primera"), avui el golejador ha demostrat més respecte pel club que li paga, l'Espanyol:

"Dels rumors sobre el meu futur, ja en parlarem quan acabem l'estada amb la selecció. Ara em vull centrar a guanyar la final contra Croàcia. Viatgem l'endemà i la setmana té set dies. Ja veurem què passa."

El davanter gallec sí que ha reconegut estar vivint tot un contrast, entre l'alegria com a internacional (tres gols en tres partits) i el patiment del curs vestit de blanc-i-blau:

"Se'ns va presentar un projecte il·lusionant, però després no va sortir. Aquí tot està anant molt bé. N'estic gaudint com un nen, estem tots superfeliços. La felicitat és màxima perquè tornem a estar en una final."

L'Espanyol vol vendre Joselu per afrontar amb garanties la planificació de l'equip a Segona. Amb el descens, existeix la clàusula escapatòria via cessió si un club iguala el seu sou a Primera, però la idea al club blanc-i-blau és aprofitar l'interès del Madrid per fer caixa i tenir preferència a l'hora d'obtenir la cessió d'algun jove talent madridista.

El club blanc-i-blau està a l'espera de tancar la incorporació de Fran Garagarza, ara assistent de Lopetegui al Wolverhampton, com a nou director esportiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut