Futbol

José Bordalás i la conversa amb Cruyff que no oblidarà mai

L'entrenador del Getafe, pròxim rival del Barça, desvela un dels motius que podrien explicar per què els seus equips practiquen un futbol tan poc vistós i atractiu

Redacció Esport3Actualitzat

Els equips de Bordalás tenen tots un mateix patró de joc. Són forts, durs i tenen una clara tendència a protegir, amb molts homes, la porteria. Els partits contra el Getafe sempre són molt travats i els 90 minuts de joc s'esmunyen sense que passi res. El tècnic alacantí ha tingut intercanvis dialèctics amb diferents col·legues de professió i sempre ha defensat la teoria que en el futbol hi tenen cabuda diferents estils de joc. 

Aquest dimarts, en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el Barça, l'entrenador "azulón" ha sorprès desvelant el contingut d'una xerrada que va mantenir, fa temps, amb Johan Cruyff i que li va marcar la seva carrera a les banquetes.

"Sé que hi ha molt romanticisme, però, per mi, jugar bé a futbol és guanyar. En una conversa que vaig tenir amb Johan Cruyff, quan començava a ser entrenador, em va comentar: "Si tens bons jugadors, podràs jugar bé a futbol, i si no en tens, oblida-te'n." I és així, aquesta és la realitat." 

Després d'haver incorporat molts jugadors en l'últim tram del mercat de fitxatges, el Getafe segueix sent un equip en formació. Els nouvinguts necessiten anar assimilant els mecanismes de Bordalás, però l'equip no pot esperar. Amb només 4 punts en 6 jornades i en posicions de descens, els del sud de Madrid necessiten puntuar, com sigui, a l'Estadi Lluís Companys. Si bona part de l'equip acaba penjant-se del travesser, bona part de la culpa serà del pare del Dream Team, per fer obrir els ulls a Bordalás.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut