Futbol

José Bordalás: ''El tiqui-taca ha passat a la història''

El Barça comença la defensa del títol domèstic amb una visita exigent diumenge a les 21.30 al camp del Getafe

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'estrena a la Lliga en un dels camps més complicats de Primera Divisió. Els blaugranes visiten el Coliseum Alfonso Pérez d'un Getafe encapçalat per José Bordalás.

El tècnic alacantí, que ha estat en nombroses ocasions al centre de la crítica per l'estil de joc dels seus equips, s'ha mostrat contundent sobre el model de joc del Barça i el famós tiqui-taca:

"Tots els estils són vàlids. Segons la meva opinió, el del Barça no és el que se li atribueix normalment, de tenir molta possessió; ha canviat radicalment. És un equip capaç de tenir possessions, de ser vertical, de fer transicions, canvis d'orientació, de defensar en bloc baix i fer una pressió alta... S'ha adaptat al futbol modern. El famós tiqui-taca ha passat a la història. El futbol ha canviat, ara els equips busquen físic, velocitat i qualitat."

"El Barça és capaç de posar-te una pilota a l'esquena dels centrals amb Ter Stegen. Abans això es deia que era joc directe, ara no. Tot va en funció de qui ho porti a terme."

La gespa del Coliseum estarà en perfectes condicions 

Després de la polèmica de la temporada passada, quan Xavi es va queixar de l'estat de la gespa del camp del Coliseum Alfonso Pérez, Bordalás s'hi ha referit i ha respost que actualment els entrenadors no es poden queixar de les condicions de la gespa:

"Els camps de futbol estan en perfectes condicions. Crec que ningú es pot queixar en el futbol actual de l'estat dels terrenys de joc. La Lliga t'exigeix un màxim i un mínim, per tant, ningú pot deixar el camp com vulgui. Hi ha situacions amb el clima que poden provocar que estiguin una mica més secs, però ningú es pot queixar per això."

Bordalás, que ja va ser entrenador del Getafe entre el 2016 i el 2021, va aconseguir salvar l'equip a Primera Divisió en les darreres jornades de la temporada passada i té contracte fins al 2025.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut