Ousmane Dembélé durant un partit del PSG aquesta temporada
Ousmane Dembélé durant un partit del PSG aquesta temporada (EFE)
Futbol

Jorge Sampaoli carrega contra Ousmane Dembélé: "Juga com un autista"

Polèmiques declaracions de l'entrenador argentí en una entrevista on ha jutjat amb duresa el jugador exblaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

No és la primera vegada que es troba al centre de la polèmica. De fet, Jorge Sampaoli és un habitual en situacions com aquesta i ho torna a ser per unes declaracions contra Ousmane Dembélé. L'entrenador s'ha mostrat molt crític amb l'actuació del futbolista del PSG, així com de tota la selecció francesa a l'Eurocopa 2024.

Ha estat en una entrevista al mitjà SoFoot, on el tècnic ha analitzat l'estil de joc de l'extrem del París Saint-Germain. Sampaoli l'ha jutjat amb duresa i ha assegurat que "juga com un autista". A més, també ha volgut incloure en les seves paraules Kylian Mbappé.

"La resta de jugadors són com espectadors que observen com s'acaba la jugada. Saben que juga com un autista, comença l'acció i l'acaba sol. No té capacitat de fer brillar un company, només sap brillar ell mateix. Mbappé és una mica igual."

També contra la selecció francesa

Sampaoli ha volgut estendre la seva crítica a tot el combinat francès, que va caure eliminat a les semifinals de l'Eurocopa contra Espanya. El futbol de l'equip de Deschamps no va ser brillant en cap dels partits del campionat i l'argentí ha carregat contra la forma de jugar de l'equip.

"França té una selecció extraordinària, però necessita córrer molt, i quan els espais es redueixen no troba solucions en atac, malgrat les enormes capacitats individuals. A falta de bons passadors i de joc col·lectiu, l'equip depèn totalment de la seva solidesa i d'accions dels seus jugadors ofensius. No és la meva idea de futbol."

Anar al contingut