Jorge Messi a l'Aeroport de Barcelona

Jorge Messi es mostra contundent sobre un possible retorn al Barça

El pare del davanter argentí ha estat clar quan li han preguntat sobre la possibilitat que Leo Messi torni a vestir-se de blaugrana
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

El futur de Leo Messi és tot una incògnita. L'argentí acaba contracte amb el PSG el pròxim 30 de juny i, de moment, no hi ha acord entre les dues parts per ampliar el vincle del davanter a l'equip parisenc. Tal com va informar L'Équipe, Jorge Messi hauria rebutjat la primera proposta del PSG.

En cas de no seguir a París, Messi té diferents alternatives, entre les quals hi ha jugar a la MLS o a la lliga d'Aràbia Saudita. En aquesta equació, però, també hi apareix el FC Barcelona. Des de la seva sortida s'ha parlat en moltes ocasions de la possibilitat que Messi torni a vestir la samarreta blaugrana.

Aquesta opció, però, no es contempla en l'entorn de Leo Messi. Així ho ha fet saber el mateix Jorge Messi, pare del futbolista, que aquest dijous a la tarda ha agafat un avió a l'Aeroport de Barcelona-El Prat. El diari Sport ha compartit un vídeo a les xarxes en el qual Jorge Messi afirma que "no crec que el Leo torni a jugar al Barça, no es donen les condicions".

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut