Jorge Messi amb el seu fill Leo

Jorge Messi es mostra categòric sobre el futur del seu fill

El pare i representant de Leo Messi ha sortit al pas de les informacions que ja donen el seu fill per fitxat pel Barça o bé per a l'Al-Hilal saudita
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Messi

"No hi ha absolutament res firmat amb cap club per a l'any que ve". Així de categòric s'ha mostrat Jorge Messi, pare i representant de Leo Messi, arran de les constants informacions que sorgeixen al voltant del futur del seu fill. El fet que el crac argentí acabi contracte amb el PSG i que cada cop sembli més clar que no continuarà al club parisenc la temporada que ve ha disparat els rumors sobre els seu futur, des dels que donen per fet que tornarà al Barça fins als que asseguren que ja ho té tot fet amb l'Al-Hilal saudita.

 

Jorge Messi assegura que no hi haurà decisió en ferm fins que el jugador acabi la temporada amb el PSG, a principis de juny, i que serà aleshores quan analitzaran les opcions i començaran a treballar. 

"Sempre hi ha rumors i molts fan servir el nom de Messi per guanyar notorietat, però la veritat és només una i podem assegurar que no hi ha res amb ningú. Ni verbal, ni firmat, ni pactat i no hi haurà res fins que s'acabi la temporada."

La reacció de Messi pare ve arran d'una informació de l'agència de premsa France-Presse, d'abast internacional, que assegura que Leo ja ha firmat un contracte amb l'Al-Hilal. 

 

ARXIVAT A:
Messi
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut