Barça

Jorge Mendes: "Ansu serà Pilota d'Or, es vol quedar al Barça"

Declaracions fetes després de mantenir una trobada amb el club blaugrana per abordar fitxatges i vendes dels seus representats

Redacció Esport3Actualitzat

Es pot dir més alt, però no més clar. Jorge Mendes ha reiterat les intencions d'Ansu Fati i ha sortit al pas d'una possible sortida del davanter en el pròxim mercat d'estiu:

"Ansu es vol quedar."

El portuguès ha posat en valor les qualitats d'Ansu després que hagi mantingut una trobada amb el Barça per abordar fitxatges i vendes dels seus representats. Mendes ha recordat alguns dels mèrits del 10 de cara a porteria, abans de fer un atrevit vaticini:

"Teniu un fenomen. És el segon màxim golejador del Barça (10 gols). En els últims tres partits ha marcat tres gols. Ha demostrat ser un dels millors joves del món i algun dia serà Pilota d'Or."

Ansu Fati en una imatge d'aquesta temporada, en què ha estat segon màxim golejador de l'equip

Mendes, un personatge clau al Barça

El Barça té diversos temes pendents abans no s'acabi l'exercici 2022-2023, el dia 30 de juny. Mendes és un personatge clau pel que fa als fitxatges del FC Barcelona, ja que representa diversos futbolistes de la plantilla blaugrana i també jugadors objectius del Barça.

Per això s'ha reunit amb Mateu Alemany, director de futbol, per parlar de fitxatges com el de Rubén Neves, de les renovacions de Balde i Yamal, i de les sortides de Nico González i l'esmentat Ansu Fati, aquests dies concentrat amb la selecció espanyola.

Sortides

Pel que fa a sortides, l'agent portuguès té la missió de solucionar el cas d'Ansu Fati, un jugador que no vol sortir i que el club voldria transferir per tirar endavant el pla de viabilitat. Laporta necessita que Jorge Mendes faci que Ansu Fati canviï d'opinió i aposti per un canvi d'aires que aporti diners a la caixa del club.

Fitxatges

Mendes, per altra banda, representa futbolistes que agraden molt al Barça, com Bernardo Silva i Joao Félix, però tots dos són excessivament cars per a la malmesa economia blaugrana.

El fitxatge de Neves està relacionat amb el traspàs d'Ansu Fati. Laporta va donar llum verda a l'arribada del migcampista del Wolverhampton a canvi del traspàs del davanter del planter i 30 milions d'euros, tot i que Xavi ja ha expressat que no té interès en el futbolista portuguès, una de les alternatives del club per rellevar Sergio Busquets, i prefereix Gündogan, amb qui el Barça tindria un acord verbal.

Preguntat per aquest capítol d'arribades, Mendes s'ha limitat a demanar tranquil·litat des de la terminal de vols privats de l'aeroport de Barcelona.

Renovacions

A la reunió amb Mendes, el Barça també ha pogut abordar les renovacions de Balde, ben encaminada, i Lamine Yamal, que al juliol fa 16 anys i ja podrà signar el seu primer contracte professional.

El club blaugrana també ha de pensar-se el futur de Nico González. L'agent portuguès representa el jove futbolista, que tornarà de la cessió del València i a qui agradaria tenir una oportunitat amb Xavi. Nico també podria acabar al Betis, un equip que podria interessar al migcampista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut