Motor

Jorge Lorenzo es fractura una vèrtebra i no correrà el Gran Premi d'Holanda

El pilot mallorquí s'ha trencat una vèrtebra després d'una caiguda al primer entrenament i ha estat declarat no apte per córrer la cursa de diumenge

Actualitzat

Continua la malastrugança de Jorge Lorenzo amb Honda. El pilot mallorquí ha estat declarat no apte per participar a la cursa del Gran Premi d'Holanda de MotoGP després de patir una forta caiguda a la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Holanda

Lorenzo ha estat hospitalitzat després que es descartessin danys cerebrals en la primera prova mèdica, feta al mateix circuit. Un cop fetes les radiografies de la columna vertebral, s'ha constatat que pateix un trencament de la vèrtebra D6.  

A primera hora de la tarda, el responsable tècnic de l'equip Honda, Alberto Puig, ha parlat davant dels mitjans de comunicació per donar per fet que, a banda de perdre's el GP dels Països Baixos, Lorenzo tampoc estarà per pujar a la moto a Sachsenring:

"El metge de Barcelona, que ha vist les imatges, ens ha dit que creu que amb una faixa durant tres o quatre setmanes podria estar a punt per Brno. S'ha fracturat una vèrtebra i això té certa gravetat. Afortunadament està en una zona molt protegida de la caixa toràcica i no hi ha cap afectació neurològica"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut