Jordi Fernández, segon per la dreta, es fotografia amb els seus jugadors amb la medalla al pit (@CanBball)

El badaloní Jordi Fernández condueix el Canadà a la seva primera medalla en un Mundial

Derrota els Estats Units en la pròrroga (118-127) i aconsegueix el bronze. L'equip del badaloní s'ha refet d'un triplàs que havia portat el partit al temps extra
Xevi Bardolet Actualitzat

Jordi Fernández (Badalona, 1982) tornarà cap a Sacramento --on exerceix d'assistent dels Kings-- amb una medalla de bronze en un Mundial. Un pas més cap a la seva progressiva carrera com a entrenador, i que el podria portar aviat a ser un tècnic NBA.

L'equip canadenc s'ha refet de la derrota en les semifinals contra Sèrbia i ha jugat millor en el partit pel bronze contra els Estats Units (118-127). L'equip de Steve Kerr, amb tres baixes de pes, ha estat molt inestable i només un triple miraculós de Mikal Bridges, que ha portat el partit a la pròrroga, els ha donat una mica de vida. Després s'han ensorrat.

El bocamoll Dillon Brooks ha estat increïble amb 39 punts, i Shai Gilgeous-Alexander n'ha anotat 32 en un partit mol ofensiu. RJ Barret també ha destacat, consolidant un triangle ofensiu que pot portar als canadencs -pendents també del què decideixi Jamal Murray- a cotes molt altes als Jocs de París. I amb un badaloní, que ja ha estat candidat a ocupar diverses banquetes NBA, com a director d'orquestra.

Així ha estat la serena celebració de Fernández i els seus sobre el parquet: 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut