Barça

Jordi Cardoner: "És incorrecte dir que el Barça vol fitxar Neymar"

El vicepresident blaugrana nega que el club s'estigui movent per reincorporar el brasiler. "Ara estem centrats en el capítol de sortides", diu

Actualitzat

Per primera vegada, un representant del Barça ha admès obertament que hi ha opcions, encara que siguin remotes, que Neymar torni al Barça. Jordi Cardoner, vicepresident del club blaugrana, ha comentat que, de moment, si hi ha interès, és per part del jugador, ja que la junta directiva no ha valorat aquesta possibilitat.

"Sembla que Neymar vol tornar al Barça, però és incorrecte dir que el Barça vol fitxar Neymar (...). Ara mateix no tenim aquest fitxatge sobre la taula. No em sorprèn que un jugador que ha estat aquí vulgui tornar-hi (...). Hi ha moltes coses de la seva sortida del club que no entenc. És indiscutible que és un gran jugador però haurien de resoldre's molts aspectes si ens plantegéssim aquest fitxatge."

Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social, ha comentat que el club es troba centrat ara mateix en l'aspecte de sortides abans de decidir quins jugadors arribaran i ha intentat reconduir l'apartat de preguntes cap al contingut social, sense gaire èxit davant l'interès dels periodistes per possibles fitxatges.  

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut