Jordi Alba amb Tata Martino (Europa Press)
FUTBOL

Jordi Alba obre la porta de l'Inter Miami a Luis Suárez

El lateral de l'Inter Miami estaria "encantat" de tornar a compartir vestidor amb el davanter uruguaià la propera temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El nom de Luis Suárez segueix generant titulars als Estats Units, especialment després que excompanys com Leo Messi, Sergio Busquets i Jordi Alba acabessin signant amb l'Inter Miami de la MLS.

Precisament ha estat Jordi Alba el que s'ha pronunciat sobre el futur més proper del que va ser un dels seus millors socis a la seva etapa al Barça. A la prèvia del partit que els enfrontarà al Charlotte FC i que marcarà el punt final a la temporada de l'Inter Miami, el lateral de l'Hospitalet ha manifestat el seu desig de tornar a compartir vestidor amb el davanter uruguaià, que milita a les files del Gremio brasiler.

Tant de bo pogués venir. Sempre he dit que vull jugar amb els millors i per a mi el Luis és un tros de futbolista. He tingut la sort de compartir molts moments amb ell tant dins com fora del camp, és un gran amic meu i m'encantaria que vingués, però no és una decisió que jo pugui prendre. Ara mateix és jugador d'un altre equip i això s'ha de respectar fins que les parts decideixin.

 

Tata Martino tampoc descarta moure fitxa

No només Jordi Alba es pronunciava sobre el futur del seu excompany al Barça, sinó que també ho feia el tècnic del club de Fort Lauderdale, Gerardo Tata Martino. L'ex del Barça, preguntat aquesta setmana per Suárez, afirmava que "estaran preparats" per abordar la situació quan toqui.

Hem fet una anàlisi de la temporada vinent i de les necessitats que podem tenir, tenim una anàlisi amb el Luis i un altre sense ell. Quan arribi el moment i n'oficialitzin la seva situació, estarem preparats per anar pel camí que correspongui.

 

Anar al contingut