Jordi Alba es converteix en heroi en la festa de Leo Messi

El lateral esquerra ha fet el gol de la victòria per l'Inter Miami en un partit que ha comptat amb un especial homenatge a Leo Messi pel seu triomf a la Copa Amèrica

Un Inter Miami sense Leo Messi ha sumat la segona victòria consecutiva a l'MLS en un partit especial per a l'estrella argentina. Encara amb dolor per la seva esgarrifosa lesió a la final de la Copa Amèrica, el de Rosario ha rebut un emotiu homenatge abans del duel contra els Chicago Fire.

L'Inter Miami ha volgut reconèixer la trajectòria de Leo Messi amb tots els títols que ha guanyat al llarg de la seva carrera. Amb un total de 45, l'exblaugrana és el futbolista amb més títols en la història. El triomf a la Copa Amèrica li ha servit per ampliar encara més el seu palmarès.

Jordi Alba, l'heroi

Un gol de Jordi Alba al minut 75 ha acabat donant la victòria a l'Inter Miami en el duel contra el Chicago Fire. L'equip del Tata Martino, que havia recuperat el liderat de l'Est de l'MLS la jornada anterior, ha sumat el segon triomf consecutiu.

L'Inter Miami sí que ha pogut comptar amb la figura de Luis Suárez, que dissabte passat va marcar en la final de consolació de la Copa Amèrica. El davanter ha estat titular i ha disputat els 90 minuts del partit.

El paraguaià Matías Rojas ha fet el primer gol del partit per a l'Inter Miami al minut 6, i Rafael Czichos ha empatat al 73'. Dos minuts més tard ha aparegut Jordi Alba per fer el definitiu 2-1.