Jonathan Rea ha guanyat la cursa de Misano

Jonathan Rea guanya a Misano i Álvaro Bautista, amb una caiguda, perd pistonada en el liderat

Álvaro Bautista ha anat a terra mentre liderava la carrera de la setena ronda del Campionat del Món de Superbikes. Amb la victòria de Rea, el britànic retalla distàncies i ara és a només 16 punts
Actualitzat

Cap de setmana complicat per a Álvaro Bautista que ha vist com el seu rival més directe li retallava fins a 23 punts, quedant a 16 de diferència. Jonathan Rea s'ha endut la victòria a la segona cursa, mentre que el de Talavera de la Reina ha anat per terra quan anava primer.

Bautista sortia des de la 'pole', posició que ha mantingut en l'inici de la cursa; però no li ha durat gaire. A la segona volta ha caigut i ha perdut la part del davant de la seva Ducati. Posteriorment s'ha incorporat a la pista, però ja havia perdut 40 segons i ha seguit rodant en l'última posició. Finalment, ha protagonitzat una bona remuntada i ha aconseguit creuar la bandera de quadres en la catorzena posició i ha rescatat 2 punts. 

Toprak Razgatlioglu i Leon Haslam han acompanyat Rea al podi. El català Jordi Torres ha completat el top10 amb la desena posició. 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut