Jonatan Giráldez, cap a un nou destí?
Futbol

Jonatan Giráldez ha decidit no renovar amb el Barça

El gallec ha comunicat al club que, ara mateix, no té intenció de renovar el seu contracte, que finalitza al mes de juny

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va a tota màquina després de guanyar la seva segona Champions la primavera passada: amb el pas als quarts de final encarrilat en tan sols tres jornades i líder destacat a la Lliga, l'equip blaugrana ha posat la velocitat de creuer per a un altre any d'èxits. Però la situació esportiva idíl·lica no evita que hi hagi grans interrogants de cara al futur. 

Fins a vuit jugadores acaben contracte a final de temporada i encara no han renovat, entre elles algunes de la importància d'Alèxia Putellas, Mapi León o Mariona Caldentey. Però també hi ha incertesa a la banqueta: Jonatan Giráldez també acaba contracte aquesta temporada i, segons ha avançat el digital Relevo, tindria gairebé decidit canviar d'aires.   

Al tècnic gallec no li faltaran ofertes en cas que decideixi deixar el Barça, sobretot després d'aconseguir la segona Champions, fita que culmina una notable trajectòria durant dues temporades.

La possible sortida de Giráldez planteja una situació difícil per al club, que, tanmateix, disposa de sis mesos per trobar un substitut de garanties. No seria la primera sotragada de pes que rep la secció, que el setembre passat va haver d'encaixar l'adeu de Markel Zubizarreta, el director esportiu i un dels grans artífexs del creixement de l'equip.  

Anar al contingut