Barça

Joaquín Maroto anuncia que Lamine Yamal ha guanyat el trofeu Golden Boy 2024

Segons ha anunciat Maroto, col·laborador d'"Onze" i membre del jurat del Golden Boy 2024, Lamine Yamal serà nomenat el millor futbolista de menys de 21 anys, un trofeu que lliura anualment la revista italiana Tuttosport des de l'any 2003

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal està brillant a l'Eurocopa. La joia del Barça s'està guanyant l'admiració de tot el món, i més després del golàs contra França, que va permetre a Espanya classificar-se per a la final. 

El futbolista de moda està en boca de tothom últimament; no para de rebre elogis i sembla un fet constatat que la seva explosió com a estrella futbolística no ha fet res més que començar.

El periodista del diari AS Joaquín Maroto també és un dels membres del jurat del Golden Boy. Aquesta nit, al programa "Onze", d'Esport3, el tertulià ha revelat que Lamine Yamal serà el guanyador del trofeu d'enguany:

Tot i que les votacions estan obertes fins al 26 de juliol, Maroto ja ha desvelat que Yamal en serà el vencedor. D'aquesta manera, el futbolista del Barça --que demà farà 17 anys-- succeirà Bellingham en el guardó, que abans havien guanyat altres futbolistes del Barça, com Messi, Cesc Fàbregas, Pedri i Gavi.

El 2023, Lamine ja va fer història en el trofeu i va ser distingit com el jugador més jove a formar part del podi del Golden Boy.

ARXIVAT A:
Lamine Yamal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut