Joao Félix ha renunciat a diners per venir al Barça.
BARÇA

Joao Félix: "Hi perdo diners però necessitava canviar d'aires"

En una entrevista a Mundo Deportivo, el nou atacant blaugrana parla també del seu futur quan acabi la cessió

Redacció Esport3Actualitzat

Joao Félix ha atès el diari Mundo Deportivo després d'haver jugat ja dos partits amb el Barça i haver protagonitzat dues grans actuacions contra Betis i Anvers. Fins i tot ell mateix n'ha quedat sorprès.

"Sincerament, no m'esperava que anés tan bé. Creia, i encara crec, que aquest és el lloc ideal per a mi. Les coses estan anant molt bé, però no m'imaginava que anirien d'aquesta manera. Tan de bo continuem així fins al final".

El portuguès també parla obertament de l'esforç econòmic que ha fet per sortir de l'Atlètic de Madrid i signar pel Barça.

"Sí, la veritat és que vaig renunciar a una quantitat significativa de diners. Però necessitava canviar, necessitava jugar en un equip on pogués practicar el meu futbol i, com he dit sempre, el Barça era el lloc ideal. Les coses estan sortint bé i havia de fer aquest esforç per poder recuperar l'alegria jugant".

Joao Félix està jugant cedit al Barça i, de moment, prefereix centrar-se en el present i no preocupar-se pel que passarà després.

"Depèn de com acabi la temporada. Després, serà el Barcelona qui haurà de negociar amb l'Atlètic i veurem si a Madrid volen facilitar les coses o no. Però això ja són negociacions en què jo no m'hi vull posar. Jo intento fer la meva feina al camp, intento fer-ho el millor possible perquè al final em vulguin fitxar". 

En la mateixa entrevista, Félix parla del seu compatriota Joao Cancelo, de qui diu, literalment, que és el millor lateral amb qui ha jugat mai. 

Anar al contingut