João Cancelo, abans de debutar amb el Barça a Pamplona
Barça

João Cancelo: "Xavi em dona una mica de llibertat i això m'agrada"

El lateral portuguès assegura que ho donarà tot per explotar com a blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

João Cancelo ha parlat en exclusiva amb el diari Sport, després que Portugal golegés a Luxemburg per 9 gols a 0 en el partit classificatori de l'Eurocopa 2024. El lateral del Barça, que ahir va jugar mitja hora amb la seva selecció, va aprofitar l'ocasió per deixar diversos missatges que ben segur engrescaran l'aficionat blaugrana. El primer, en referència a la seva relació amb l'entrenador Xavi Hernández.

"El míster em dona una mica de llibertat i això m'agrada. Em sento còmode jugant per dins però també per fora. M'adaptaré a tot allò que em demani."

Cancelo ha volgut reiterar que jugar al Barça per ell és un somni.

"Sempre tinc ganes de jugar amb la samarreta del Barça i mostrar a l'afició i a les persones que van creure en mi com va ser de difícil arribar al Barça. Vull aconseguir grans coses amb aquest club, perquè és on sempre he somiat ser. És un club de somni, tots els meus amics ho saben: tots els meus ídols van jugar al Barça."

 

El flamant fitxatge blaugrana també ha destacat que "farà tot el possible per explotar al Barça" i ha fet una radiografia de com veu l'equip.

"És un equip molt jove. A alguns com Ferran o Gündogan ja els coneixia. Tots em van rebre molt bé, són jugadors espectaculars. Només podrem aconseguir grans coses formant un gran grup."

Per últim, ha assegurat que el Barça té un deute amb Europa.

"És veritat que els últims anys al Barça no li ha anat bé a Europa, però és un club molt gran. Intentarem que torni al nivell que sempre ha mostrat a la Champions. En aquest moment, hi ha equips més favorits que nosaltres , però tenim un equip molt bo i podem aconseguir grans coses. La plantilla és jove però té molta qualitat."

 

Caldrà veure si les bones sensacions que va transmetre Cancelo en la mitja hora que va jugar contra l'Osasuna es mantenen a mesura que avança la temporada. Si el Barça se'l volgués quedar en propietat, però, hauria de negociar a final de temporada amb el Manchester City, ja que ara està al club blaugrana com a cedit. Si el seu rendiment és bo aquests pròxims mesos, el club anglès no ho posarà gens fàcil.

Anar al contingut