Joao Cancelo no tornarà a vestir la samarreta del Barça
Joao Cancelo no tornarà a vestir la samarreta del Barça (@Alhilal_EN)
Futbol

Joao Cancelo abandona l'opció del Barça i s'uneix a l'Al-Hilal de Neymar

L'equip saudita paga 25 milions pel traspàs del lateral portuguès al Manchester City i es tanca la possibilitat de tornar al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Joao Cancelo ja té nou club. El lateral portuguès posa rumb cap a l'Aràbia Saudita i fitxa per l'Al-Hilal, que va guanyar la Lliga saudita la temporada passada amb una diferència de 16 punts respecte al segon, l'Al-Nassr de Cristiano Ronaldo.

L'equip que dirigeix el tècnic Jorge Jesús abona 25 milions al Manchester City de Pep Guardiola, que no comptava amb ell. De fet, l'hivern del 2023 ja el van deixar marxar cedit al Bayern de Múnic i l'estiu del 2023 al Barça, on va tenir un rol principal sota les ordres de Xavi Hernández.


Es rumorejava que podria tornar a Barcelona en aquest mercat de fitxatges, sobretot tenint en compte la falta de laterals del primer equip. Jules Koundé, titular dret indiscutible, només té la competència d'Héctor Fort, que no ha tingut gaires minuts amb el nou entrenador Hansi Flick.

A l'esquerra, Alejandro Balde també parteix com el favorit i Gerard Martín, del planter, està actuant com a suplent. Així doncs, es descarta el retorn del portuguès, després d'una temporada amb llums i ombres.

Cancelo
Cancelo celebrant un gol amb Fermín (EFE)

L'exblaugrana, que ja ha passat les proves mèdiques, firmarà fins al 2027 i cobrarà uns 15 milions anuals. Cancelo reforça així una plantilla plena d'estrelles internacionals, amb Neymar a la capçalera i amb un seguit de futbolistes molt coneguts:

  • Yassine Bono, exporter del Sevilla i titular a la selecció del Marroc.
  • Kalidou Koulibaly, central que va militar vuit temporades al Nàpols i una al Chelsea.
  • Renan Lodi, tres temporades amb el Cholo Simeone a l'Atlètic de Madrid. 
  • Rubén Neves, internacional per Portugal i fitxat per 55 milions al Wolves.
  • Milinkovic-Savic, internacional per Sèrbia i adquirit per 40 milions a la Lazio.
  • Malcom, amb passat culer i fitxat per 60 milions al Zenit.
Anar al contingut