L'AEK d'Atenes ha donat la benvinguda a l'entrenador barceloní (AEK)
Bàsquet

Joan Plaza torna a les banquetes i entrenarà l'AEK d'Atenes

La seva última experiència va ser al Betis la temporada 2020-2021

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels millors entrenador del bàsquet català, Joan Plaza, tornarà a les banquetes després de dos anys sense entrenar. El barceloní ha fitxat per l'AEK d'Atenes, equip que dirigirà les dues pròximes temporades.

L'última experiència de Plaza com a entrenador va ser al Betis la temporada 2020-2021. Abans havia dirigit equips com el Zenit, l'Unicaja de Màlaga, el Zalgiris, el Sevilla i el Reial Madrid, on va deixar com a herència el fitxatge de Sergi Llull, jugador clau en els triomfs blancs dels últims anys.

A l'AEK es trobarà un equip amb molts seguidors, tot i ser el tercer de la ciutat d'Atenes. Tot i que no passa pel seu millor moment, és un club històric que va guanyar la primera Recopa de la història i que la temporada passada va disputar la Champions League.

No coincidirà amb Oriola

Plaza ja no es trobarà a l'equip Pierre Oriola, que ha acabat contracte després de només uns mesos a l'AEK. El targarí, ex del Barça, ara està buscant equip, després de l'experiència fallida a Girona i el seu pas per la Lliga grega.

Altres jugadors coneguts per l'afició catalana també han passat per l'AEK, com per exemple Quino Colom i Juan Pablo Vaulet, que va considerar caòtica la seva experiència al club.

Anar al contingut