Joan Laporta, en una imatge d'arxiu (EFE)

Joan Laporta: "Tenim pagaments pendents amb Messi fins al 2025"

El president del Barça admet que el club continua pagant a l'astre argentí tot i no haver-lo pogut fitxar de nou
Redacció Esport3 Actualitzat

Un cop acabada la temporada, Joan Laporta ha ofert diferents entrevistes per repassar l'actualitat blaugrana. El president blaugrana va ser dijous passat al programa "Onze" i també ha concedit una àmplia entrevista al diari La Vanguardia, on aborda també temes esportius, econòmics i institucionals de l'actualitat blaugrana.

Un dels temes que criden l'atenció fa referència a Leo Messi. Laporta explica com van anar les negociacions per intentar que tornés:

"Teníem pactat amb LaLiga que per a Messi dedicaríem una part dels recursos que tenim. En el pla de viabilitat estava contemplat. L'hi vam dir a Jorge Messi. Ell em va dir que el Leo havia passat un any molt difícil a París i que volia menys pressió. Amb la nostra opció, ell hauria continuat tenint pressió i vaig entendre la seva decisió. Que li vagi molt bé i comencem a preparar un superhomenatge. En el marc del 125è aniversari, i quan tornem al Camp Nou, seria perfecte".

Tot i no fitxar Messi, el president del Barça va revelar que el Barça continua pagant a l'argentí i ho continuarà fent fins al 2025:

"El que se li deu és el diferiment de la massa salarial que es va pactar amb l'anterior junta i que produeix pagaments pendents que s'acaben el 2025. Se li paga religiosament".

Una altra de les declaracions noves de Laporta fa referència al cost de l'Espai Barça, que, segons ell, serà inferior al previst:

"Crec que rebaixarem el pressupostat per a l'estadi i per les contingències. De fet, ja passa. Treballem molt per rebaixar els 1.100 milions que es deien. Crec que ens quedarem en 960 milions, i potser en 930, si tot va bé. I sobre el Palau, penso que no arribarà als 200 milions. Dic això perquè cal tenir en compte que vam signar un tipus d'interès flexible en alguns trams de l'operació. Això vol dir que podrem canviar els interessos en funció de si el mercat ens dona millors preus".

   

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut