Joan Garcia, porter del RCD Espanyol (@RCDEspanyol)

Joan Garcia explica per primera vegada com va viure el final del mercat de fitxatges

El porter, or olímpic a París, recorda els nervis del tancament de la finestra d'estiu, quan va estar a punt d'anar-se'n a l'Arsenal
Redacció Esport3 Actualitzat

Va ser un dels grans protagonistes del mercat de fitxatges. L'Espanyol tenia clar que no volia deixar escapar Joan Garcia a qualsevol preu. Des del club es va remetre el pagament de la clàusula a tots aquells clubs que van preguntar per ell. Semblava que l'Arsenal de Mikel Arteta se l'enduria cap a Londres. El porter de Sallent ha repassat, en roda de premsa, com va viure la recta final abans del mercat de fitxatges. 

"Durant tot el mercat vaig estar aïllat de tot, però els últims dies van ser més intensos. Em vaig centrar en el camp i no em vaig permetre cap distracció. Estic molt content que la gent s'alegri que m'hagi quedat. He treballat tots aquests anys per tenir l'oportunitat de defensar la porteria de l'Espanyol a Primera Divisió."

Després de dues victòries consecutives, contra el Rayo i l'Alabès, l'Espanyol busca un tercer triomf consecutiu que el situï a la zona noble de la classificació, en posicions que donen accés a jugar a Europa la pròxima temporada. El repte, però, és majúscul, ja que el proper rival és el Reial Madrid i el partit es disputa al Santiago Bernabéu. No obstant això, al vestidor blanc-i-blau tenen les coses clares:

"Anirem a Madrid amb un pla de partit molt clar i la mentalitat de guanyar, sabent que serà complicat. Hem vist que se'ls pot fer mal, jugarem les nostres cartes i tenim clar què hem de fer."

Joan Garcia (@RCDEspanyol)

La del Bernabéu serà la segona visita a Madrid aquesta temporada. En la primera, al Metropolitano, van esgarrapar un punt contra l'Atlètic de Madrid. L'èxit davant de l'equip d'Ancelotti exigeix fer les coses de manera semblant:

"Allà vam patir durant la primera part. Intentarem seguir aquesta línia. Patir, patirem, però intentarem esperar el nostre moment i treure'n alguna cosa positiva."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut