Joan Dausà, en una imatge publicada al seu perfil d'Instagram

Joan Dausà explota contra Javier Tebas per l'horari del Madrid-Barça: "De què vas?"

En té la culpa la desafortunada coincidència entre el clàssic i un concert molt especial del músic de Sant Feliu de Llobregat
Redacció Esport3 Actualitzat

La majoria d'aficionats han celebrat que el Madrid-Barça de la primera volta recuperi l'horari tradicional de les 9 del vespre. Ni que sigui per reviure vells costums oblidats, com gaudir del clàssic compartint un sopar amb amics. Però sempre hi ha excepcions, com la de Joan Dausà. El músic de Sant Feliu de Llobregat té un motiu per lamentar la seva mala sort.

El dia i l'hora del partit que tornarà a aturar el món coincideix exactament amb el seu esperat concert a Madrid. Un esdeveniment que es celebrarà al Palacio de Vistalegre, l'antiga plaça de braus amb capacitat per a 10.000 espectadors, i per al qual gairebé no queden entrades. Quan s'ha assabentat de la desafortunada coincidència --havia anunciat el concert a mitjans de febrer, molts mesos abans del sorteig del calendari--, el responsable de la "La gran bogeria 2" ha publicat un irònic missatge contra el president de LaLiga: "Javier Tebas, et mato, et mato! Ens han fotut el Madrid-Barça a la mateixa hora que el nostre concert. De què vas?...".

Malgrat tot, el cantant està convençut que la nit deixarà dues notícies felices. "Però saps què passarà? Que arrasarà el Barça i arrasarem nosaltres...", ha augurat mentre prometia a les persones amb entrada que trobaran la manera de "sentir-nos a prop del partidàs... serà increïble igualment". Pantalla gegant, informar dels gols blaugranes... Els usuaris ja li han donat algunes idees.

No és la primera vegada que el nom de Dausà es vincula amb l'esport. El 2021, un recital seu al Palau de la Música va servir per escoltar la cançó que li va dedicar a la Xana, la filla de Luis Enrique que va morir als 9 anys a causa d'un càncer d'ossos.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut