Joan Dausà va interpretar "Xana" al piano
Joan Dausà va interpretar "Xana" al piano
Futbol

Joan Dausà dedica una cançó a la filla de Luis Enrique

Aquest dijous el Palau de la Música va ser testimoni de l'emotiu homenatge del músic a la Xana, amb la presència de l'entrenador i la seva família a la platea

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Dausà va arrencar dijous la gira de presentació del seu quart disc, "Ho tenim tot", al Palau de la Música. En un concert organitzat pel diari Ara, el músic de Sant Feliu de Llobregat va presentar les cançons del nou àlbum entre les quals destaca un sentit homenatge a la filla de l'actual seleccionador espanyol, Luis Enrique.

Aquest és el moment en què Dausà interpreta al piano la cançó "Xana", segons després d'explicar la relació que l'uneix amb la família de Luis Enrique, tots presents a la platea de l'escenari barceloní:

Joan Dausà era un dels intèrprets preferits de la Xana Martínez, que va morir als 9 anys a causa d'un càncer d'ossos. Amb alguns d'aquests versos que li dedica, el músic mostra la seva admiració cap a "una família extraordinària que va viure una experiència molt dura però a la vegada molt bonica, per la manera com ho van afrontar". La cançó comença amb aquesta lletra:

Cuentan que hace ya algun tiempo,

si de noche ves el cielo

notarás que algo cambió,

una luz brilló de nuevo,

tocando a Casiopea,

cerca de la Osa Menor.

Y junta a ella,

brillan nueve estrellas más.

Y si trazas una línea te parecerá

ver una niña y un caballo

galopando en la immensidad.

Anar al contingut