Imatge de la mà assenyalada de Gavi al Coliseum de Getafe en la primera jornada

Jijantes destapa al "Gol a gol" els àudios del VAR del Getafe-Barça: les mans que van fer esclatar Xavi

A un Barça amb deu jugadors des de la primera meitat no li van xiular un penal a Araujo per unes discutibles mans de Gavi
Redacció Esport3 Actualitzat

Primera jornada i ja es va viure una de les jugades més polèmiques possiblement de tota la temporada. L'àrbitre Soto Grado, el mateix que dissabte va prendre dues decisions discutibles al Las Palmas-Madrid, no va veure un penal clar sobre Araujo en el temps afegit. L'equip arbitral es va escudar en unes mans de Xavi que van desesperar l'entrenador blaugrana després del partit: "Jo no veig mans per enlloc. No entenc res".

Ha passat una volta i Jijantes ha tingut accés a l'àudio del VAR de la polèmica jugada. El canal de Gerard Romero ha escollit el "Gol a gol" d'Esport3 per publicar la conversa entre l'àrbitre de Castella i Lleó i el de la sala de videoarbitratge, Iglesias Villanueva, que va cridar l'atenció a l'àrbitre per anar a veure la jugada. Tot feia indicar que l'àrbitre xiularia el penal a favor del Barça, però el que van revisar primer van ser les mans prèvies de l'andalús.

Aquest és el fragment del "Gol a gol" que permet seguir tota la conversa. Abans de cridar l'àrbitre a revisió i durant l'assessorament. S'hi poden sentir els dubtes dels col·legiats. En més d'una ocasió se'ls sent rebufar mentre deliberen per la complexitat de la jugada:

Sobre les mans:

"Li dona al bíceps!"

"Amonesta a Gavi."

Sobre el penal:

"És tan absurd com que el contacta."

Rectificació estèril per part del CTA

"Jo no veig mans per enlloc. No entenc res. Ja no em va agradar la xerrada dels àrbitres", va sentenciar un Xavi que va acabar expulsat i sancionat al Coliseum. Uns dies després, el Comitè Tècnic d'Àrbitres va rectificar la decisió de l'àrbitre reconeixent que la mà no era punible. Però ja era massa tard per canviar el resultat

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut