Jeremy Corbyn suggereix a Theresa May que demani consell a Klopp per obtenir un bon resultat a Europa

El líder de l'oposició ha demanat a la primera ministra del Regne Unit que es deixi aconsellar pel tècnic alemany en plena polèmica pel Brexit després de la victòria del Liverpool contra el Barça en la tornada de les semifinals de la Champions a Anfield
Actualitzat

La victòria del Liverpool contra el FC Barcelona a la tornada de les semifinals de la Champions a Anfield ha arribat a la Cambra dels Comuns. En plena polèmica pel Brexit, el líder de l'oposició, Jeremy Corbyn, ha suggerit a la primera ministra del Regne Unit Theresa May que demani algun consell a Jürgen Klopp per aconseguir un bon resultat a Europa.

"En vista de la sorprenent actuació del Liverpool ahir a la nit, potser la primera ministra podria demanar alguns consells a Jürgen Klopp sobre com aconseguir un bon resultat a Europa", ha assegurat Corbyn amb ironia.

La resposta de Theresa May ha estat immediata i tampoc no ha tingut desperdici:

"De fet, crec que el triomf del Liverpool contra el Barcelona d'ahir a la nit el que demostra és que quan tothom diu que tot s'ha acabat, que la teva oposició europea t'ha guanyat, que s'acaba el compte enrere, que és el moment d'acceptar la derrota... realment encara pots aconseguir l'èxit si tothom està unit."

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut