Jenni Hermoso parla sobre les crítiques a l'equip (EFE)
Futbol

Jenni Hermoso esclata davant les crítiques per la derrota a les semifinals

La selecció espanyola se centra en la medalla de bronze, que es disputarà contra les alemanyes

Redacció Esport3Actualitzat

L'allau de crítiques a la selecció espanyola femenina després de caure contra el Brasil en les semifinals continua. Sobretot, crítiques a la seleccionadora, Montse Tomé, per no trobar l'estratègia adequada per superar les rivals. També, per canviar Alèxia Putellas al minut 77, perquè no li va donar prou temps per revertir la situació. Per tant, han passat d'estar molt ben considerades a haver d'abaixar el cap i demanar disculpes a l'afició.

Per tot plegat, Jenni Hermoso ha tret pit i ha donat la cara perquè es deixi de parlar malament d'un equip que ha regalat molts èxits

"És lògic que quan acostumes a guanyar i perds sempre aniran a atacar-te. Això és el que estan fent amb nosaltres. Estan esperant que s'obri aquesta ferida perquè faci una mica més de mal. Seguim aquí preparades, ningú ens ha regalat res, en uns Jocs Olímpics lluitant per una medalla de bronze que és molt complicat aconseguir, i la resta sobra".

 

Ha demanat menys polèmica i més suport, ja que encara queda una medalla en joc

"Volem continuar gaudint del futbol i que ​​el que passi dins del camp es quedi a dins del camp. Volem que entre fanàtics i les xarxes no es faci cap guerra, perquè no ens afavoreix."

El valor del bronze

Jennifer Hermoso, davantera de la selecció espanyola, va reconèixer que la derrota davant el Brasil a les semifinals dels Jocs Olímpics va ser "molt dura", però va assenyalar que ara ja estan recuperades anímicament.

"Jugar per un bronze és una de les coses més boniques que poden passar." 

L'equip espanyol, després del revés de la derrota contra el Brasil, afrontava amb il·lusió renovada el duel pel bronze contra Alemanya a Lió però la derrota les ha deixat amb l'amarga quarta plaça.

Suport per a l'equip

Mentre molts carreguen contra Montse Tomé i les seves jugadores, Sergio Ramos ha sortit a defensar-lo amb un missatge contundent:

 

Anar al contingut