Jenni Hermoso saludant el públic de Montjuïc abans del clàssic (EFE)
Futbol

Jenni Hermoso a Montjuïc: bany de masses i abraçada emotiva amb Alèxia Putellas

La futbolista, que va comentar el clàssic per televisió, va rebre l'estima de l'afició del Barça i es va retrobar amb la seva amiga Alèxia Putellas

Redacció Esport3Actualitzat

Jenni Hermoso va ser una de les protagonistes inesperades del clàssic d'aquest diumenge a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. La segona màxima golejadora de la història de l'equip femení va ser a Montjuïc com a comentarista del partit a DAZN i es va donar un autèntic bany de masses. L'afició blaugrana no oblida les sis temporades i mitja que va jugar al club, i li va brindar tot el seu afecte pel cas Rubiales.

Va ser un dia de retrobaments per a Hermoso. No només amb l'afició del seu antic equip, sinó també amb una amiga i encara companya a la selecció espanyola: la capitana blaugrana Alèxia Putellas.

Després del xiulet final, Alèxia va voler apropar-se a la posició de comentaristes on es trobava Hermoso i va donar un altra imatge bonica del clàssic d'aquest diumenge: una emotiva abraçada que ha robat el cor dels seus fans.

El moment de l'abraçada entre Jenni Hermoso i Alèxia Putellas (DAZN)

"No vols que et pregunti res?"

Les dues futbolistes, que són també les dues màximes golejadores de la història del Barça, van compartir uns instants de televisió, Hermoso com a comentarista i Putellas com a futbolista, tot i que s'hagués de perdre el partit per culpa d'una inoportuna lesió al genoll.

Putellas va aprofitar per explicar per què va decidir vestir la samarreta icònica de Barcelona 92 i va compartir somriures amb Hermoso, que va reivindicar que malgrat fer comentarista encara tenia corda per estona com a futbolista.

De fet, les dues es retrobaran, molt probablement, en la propera concentració de la selecció espanyola, el proper mes de desembre.

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut