Jayson Tatum es convertitrà en el jugador més ben pagat de l'NBA (Reuters)
Bàsquet

Jayson Tatum firmarà el contracte més alt de la història de l'NBA

Els Boston Celtics renoven la seva estrella per 5 temporades a canvi de 314 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

S'ha obert el període de traspassos a l'NBA i l'estiu comença mogut pel que fa a les grans estrelles de la competició. Pendents de fer-se oficials, ja es donen per fets dos traspassos sonats: el de Klay Thompson, que deixa els Golden State Warriors després de 13 anys per anar als Dallas Mavericks, i el de Paul George, que marxa dels Los Angeles Clippers, després de cinc temporades, per reforçar els Philadelphia Sixers. Però aquests moviments, per importants que puguin ser, queden eclipsats pel que pot ser el contracte rècord de la història de la competició. 

Encara no és oficial, però tant la cadena ESPN com el portal The Athletic han donat per fet que Jayson Tatum, el jugador estrella dels Boston Celtics, firmarà el contracte de renovació més alt que s'hagi vist mai a l'NBA. El dorsal 0 passarà a cobrar al voltant de 314 milions de dòlars -uns 292 milions d'euros- per cinc temporades. Si es confirma, serà una nova fita. I gairebé garantirà que Tatum, que ara té 26 anys, faci pràcticament tota la seva carrera al TD Garden, on va debutar l'any 2017 i on hi jugarà fins al 2030, si compleix el contracte.

Els Celtics, a la venda

Els Celtics encara no han confirmat oficialment la renovació de Tatum, però sí que han comunicat una notícia també important per a la societat: els flamants campions de l'NBA estan en venda. Wyc Grousbeck i Steve Pagliuca, els propietaris de l'entitat, la van comprar l'any 2022 per 360 milions de dòlars i, ara que l'equip s'acaba de convertir en el més coronat de la història, esperen treure'n almenys 10 vegades més. El moment per vendre car és l'òptim. Falta veure qui està en disposició de comprar.

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut