Joan Laporta recollint la distinció especial
Joan Laporta recollint la distinció especial (Europa Press)
Barça

Javier Tebas: "Potser el Barça hauria hagut de fer un esforç abans"

El president de la Lliga ha explicat que el club blaugrana "sap quins deures ha de fer" per millorar la situació del club

Redacció Esport3Actualitzat

La Lliga de futbol ha entrat aquest dilluns en una "Nova era". Així s'anomenava l'acte de presentació del nou patrocinador de la competició, que a partir d'ara passa a dir-se LaLiga EA Sports. En l'esdeveniment, ha estat present el president de la Lliga, Javier Tebas, que ha parlat, entre altres coses, del FC Barcelona. 

Tebas ha deixat clar que es troba "satisfet" sobre com el club blaugrana està gestionant la situació econòmica. El dirigent ha destacat que el Barça està fent "un esforç important, que potser hauria hagut de fer abans".

"Estic satisfet amb què el Barça tingui clars els deures que ha de fer i ells ho saben. No és una imposició de la Lliga, és el seu convenciment. Estan fent un esforç important, molt dur, sobretot a les seccions, però és un esforç necessari que potser s'hauria d'haver fet abans."

"S'està treballant pel futur del club, que és molt important a Espanya i pels seus aficionats. Espero que ho aconsegueixin (acabar el pròxim exercici sense pèrdues); estan treballant molt durament. Ho poden aconseguir si ho treballen. En Joan és optimista."


Bona sintonia amb Laporta

Javier Tebas també s'ha pronunciat sobre la seva relació amb el president del FC Barcelona. Tebas ha destacat que la situació ha millorat i que ara hi ha bona sintonia entre tots dos. "Ja el coneixeu. És difícil en el cos a cos no estar de gust amb en Joan. Et diverteixes", ha sentenciat.

Laporta i la reunió amb Ceferin

Una vegada certificada la presència del FC Barcelona a la Champions League la pròxima temporada, Laporta ha donat detalls de la seva reunió amb Aleksandr Ceferin, president de la UEFA. El president blaugrana també ha estat present en l'acte de la Lliga, on ha recollit una distinció especial per una suma d'èxits aconseguits aquesta temporada, com per exemple, haver guanyat la Lliga.

"Li vaig explicar personalment a Ceferin en què consistia aquest cas (el cas Negreira) i ell va entendre la situació. És advocat i sap que aquestes coses necessiten el seu procés. Com que no hi ha res, no passarà res. El que era sorprenent és que et condemnessin abans que et jutgessin."

 

Les paraules de Joan Laporta

Anar al contingut