Javier Tebas: "Espero que Mbappé i Haaland acabin al Reial Madrid"

Javier Tebas: "Espero que Mbappé i Haaland acabin al Reial Madrid"

El president de la Lliga assegura que el Reial Madrid podria fitxar els dos jugadors i que el Barça té molt complicat l'arribada de Haaland
Actualitzat

Javier Tebas, president de la Lliga Professional de Futbol, ha dit que li agradaria veure Killian Mbappe i Erling Haaland a la lliga espanyola. A més, segons l'Sport, a la gala del Diario AS va afirmar que "espero que Mbappé i Haaland acabin al Reial Madrid o en algun club espanyol". Tot i que el president descarta que el Barça sigui un destí realista per al jugador del Borussia de Dortmund, malgrat les reunions entre el representant del jugador, Mino Raiola i Joan Laporta.

"Fitxar Haaland a l'estiu és molt complicat per al Barça. S'haurien de donar moltes circumstàncies a part de signar l'acord amb CVC. Allà estan els números que van presentar i per recuperar aquestes pèrdues i que hi hagi un bon límit salarial ha de fer moltes coses. Ajudaria el tema CVC, això segur."

 

Tebas, insisteix amb l'acord amb CVC

El president de la Lliga ha afegit que el Barça hauria d'acceptar l'acord del CVC, tot i un nou episodi de la guerra que s'ha sabut aquest dimecres:

"Si estiguessin pensant a adherir-se a l'acord, crec que seria la millor opció per a ells, com vaig dir en el seu moment. No han entès l'acord i el Barcelona, en la situació actual, li convindria molt. Ells dirigeixen i són els qui decideixen."

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut