El president de la Lliga, Javier Tebas, en una imatge d'arxiu (EFE)

Javier Tebas aposta per una sanció al Barça pel cas Negreira

El president de la Lliga ha repassat l'actualitat en l'última edició del conegut pòdcast de Jordi Wild
Redacció Esport3 Actualitzat

Javier Tebas torna a estar al centre de l'actualitat per la seva presència en un dels pòdcasts de referència a les xarxes socials. El president de la Lliga ha estat el protagonista de "The wild project" de Jordi Wild, on ha repassat alguns dels temes més destacats de l'actualitat. Com era d'esperar, un dels punts que s'ha tractat ha estat el cas Negreira.

Tebas ha tractat el tema amb normalitat i donant detalls que es desconeixien fins al moment, com el fet que era al parc d'atraccions de Port Aventura quan es va assabentar de la notícia. El president de la Lliga, advocat de professió, ha explicat que el primer que li va venir al cap és que "a nivell esportiu això havia prescrit, aquesta és la realitat". 

No obstant, la Lliga va posar una denúncia a la fiscalia perquè consideraven que "aquests temes s'han d'aclarir al màxim i al més aviat possible". 

"El Barça tindrà la seva sanció"

Malgrat tot, Javier Tebas ha volgut desvincular el FC Barcelona d'una possible compra d'àrbitres. El president ha volgut ser sincer i ha explicat la seva versió del cas.

"Fins avui no s'ha acreditat que s'hagi pagat a àrbitres amb aquests diners i crec que no s'acreditarà perquè el camí no va per aquí. El Barça pagava a Negreira i crec que no és pels informes, sinó perquè els deia que podia influir en la designació dels ascensos i descensos dels àrbitres." 

"És corrupció esportiva, però no al nivell de la compra d'àrbitres. És el que penso que hi ha fins al moment. Està malament i el Barça tindrà la seva sanció, però no del nivell que estan construint alguns amb el seu relat del cas."


La relació amb Laporta

"És molt difícil portar-se malament amb el Joan. És una persona divertida. A vegades costa que se centri. Si hagués de dir algun defecte de la seva gestió és que és un pèl optimista. Hauria de ser més moderat."

L'economia blaugrana

"El Barça està més a prop de la norma 1x1. Ens han explicat algunes operacions. El tema de Nike els ajudaria bastant si el tanquen, que no ho sé. Faran algunes operacions que el situaran a l'1x1. Té una massa salarial de 450 milions d'euros i ha reduït uns 200 milions, que és molt. El Barça està menys malament del que explica molta gent."


La pressió de Florentino

"Quan vaig arribar tenia una bona relació amb ell, fins que es va fer la venda centralitzada dels drets televisius. Sembla que Florentino no hagi trencat mai un plat, però en trenca molts. La frase que més ens va distanciar va ser quan un dia li vaig dir: 'Jo t'escolto, però no et faig cas'. Segueixo parlant amb ell, però sempre amb postures de pressió per fer el que ell vol."

"Florentino Pérez posa i treu directors de diaris. Amb mi també ho ha intentat. Em vol fora."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut