Espanyol

Javi Puado: "Som l'Espanyol i no ens podem conformar a no baixar"

L'artífex de l'ascens veu molt factible la seva renovació amb el club blanc-i-blau: "Aquí soc feliç"

Oriol VidalActualitzat

Marca l'exigència. És un dels quatre capitans de l'Espanyol en el retorn a Primera. Javi Puado vol liderar un bon any al costat de Sergi Gómez, Cabrera i Pol Lozano, que assumeix el rol de quart capità en lloc de Nico Melamed. Però, com Manolo González, també reclama ambició al vestidor... i al club, per fer un equip de garanties.

"Som l'Espanyol. Hem de ser exigents amb nosaltres mateixos. No ens hem de conformar amb no baixar. Un altre descens no pot ser, no podem baixar un altre cop. Hem d'intentar 100% ser un equip molt competitiu."

Acaba contracte el curs que ve, però, en principi, no caldria patir per la seva continuïtat, pendent sobretot de l'encaix de la seva nova fitxa amb el límit salarial. L'artífex del play-off d'ascens no ha de ser el cas del jugador de casa que marxa sense deixar ingressos. Un fet massa habitual a Can Perico.

"Sempre ho dic: soc molt feliç aquí a l'Espanyol. Soc a casa. És veritat que ara em queda un any, però hem parlat amb el club. Els meus agents saben el que penso. No sé quina va ser la situació del Nico o el Pedrosa, però jo estic tranquil."

L'Espanyol va acabar la competició quatre setmanes més tard que la resta d'equips, però Puado no creu que això suposi una adversitat de cara al començament de la Lliga:

"Ho he parlat amb els físios i els doctors i més o menys tots comenten el mateix. Havent tingut només tres setmanes de vacances, es perd menys la forma i és més fàcil recuperar el to. No serà cap problema."

El seu principal neguit, que Manolo González tingui una bona estrena a Primera.

"El futbol són dinàmiques i començar bé una temporada és superimportant, abans de l'aturada de seleccions. Que la gent de bon començament ens animi com l'any passat, que estigui amb nosaltres, que vingui al camp."

Un Puado amb moltes ganes, però també amb molèsties al genoll. S'haurà de conformar a ser espectador del primer partit de l'Espanyol, contra el Girona demà a les onze. El duel és a porta tancada a Navata i cap aficionat podrà accedir-hi. Es podrà veure en directe per TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut