Jaume Giró durant un acte d'Estimem el Barça (Estimem el Barça)
Barça

Jaume Giró no formarà part de la junta de Joan Laporta al FC Barcelona

L'exdirector general de la Fundació Caixabank no serà vicepresident econòmic del Barça "per motius professionals"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha de prendre possessió de la presidència del FC Barcelona la pròxima setmana. Abans de fer-ho, però, ja té la primera baixa a la seva Junta Directiva. Segons ha avançat l'ARA i ha confirmat més tard Estimem el Barça, Jaume Giró no serà vicepresident econòmic del Barça. L'exdirector general de la Fundació Caixabank finalment queda fora de la nova directiva blaugrana.

"No formarà part de la Junta Directiva per motius professionals que l'obligaran a passar molts dies a Londres."

"Aquest fet fa inviable la plena dedicació a les tasques de vicepresident de l'entitat."

En un comunicat, Estimem el Barça ha explicat que Joan Laporta "coneixia la decisió de Jaume Giró des de feia uns dies". Malgrat això, durant la reunió de l'equip de Laporta duta a terme aquest dissabte al matí, hi ha hagut desavinences entre Giró i el nou president del Barça. Segons ha comunicat Juan Bautista, periodista de La Vanguardia, Joan Laporta pensa en Rafael Yuste com a vicepresident primer.

 

Jaume Giró, un puntal a l'àrea econòmica

Un dels interrogants més grans d'aquesta legislatura és com es podrà refer el FC Barcelona del gran deute econòmic que té el club. Jaume Giró havia esdevingut com una peça clau en aquesta àrea. L'exdirectiu de la Fundació Caixabank volia acabar amb els problemes de liquiditat a curt termini amb l'emissió de bons.

Anar al contingut