FUTBOL

Jana Fernández, una història de somni i il·lusió

La jugadora del Barça es va lesionar el genoll dret al mes de febrer, amb un trencament dels lligaments encreuats, però segueix gaudint de tot el que està fent l'equip

Lluís Cervelló TorresActualitzat

Jana Fernández és un dels valors amb més futur del Barça. Aquesta temporada havia guanyat molt protagonisme encadenant titularitats. Però uns dies després de tenir un paper destacat en la Supercopa, es va trencar el lligament encreuat del genoll dret durant un entrenament. El dia 22 de febrer va passar pel quiròfan i ara ja només pensa en el dia que podrà tornar a jugar a futbol

"És dura de pair, una lesió com aquesta, quan estàs en un bon moment i amb molta confiança. Però estic segura que les altres companyes que van tenir un trencament dels encreuats (Cata Coll i Bruna Vilamala) i la resta de lesionades tornarem més fortes."

La lesió, a més d'allunyar-la de la competició fins a la pròxima temporada, li va impedir participar com hauria volgut, trepitjant la gespa, en un dia històric: el Camp Nou ple en l'eliminatòria de Champions contra el Madrid.

"Realment crec que no som gaire conscients del que estem fent, omplint el Camp Nou contra el Madrid i amb tot venut per a l'eliminatòria contra el Wolfsburg. Està passant tot molt ràpid i d'aquí uns anys ens adonarem de la importància del que ha passat."

Jugar al Camp Nou ja era un somni que tenia de ben petita aquesta futbolista que ara té 20 anys i que va passar per totes les categories del futbol base blaugrana fins a arribar al primer equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut